Eintracht Frankfurt
vs
Borussia Monchengladbach

Se Bundesliga-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Borussia Monchengladbach med live stream

Det er endelig gang i Bundesliga igjen denne helgen, og som seneste kamp får vi en real godbit når Eintracht Frankfurt tar imot Borussia Manchengladbach på Commerzbank Arena i Frankfurt.

Hjemmelaget hadde en god høstsesong i Bundesliga, men tapte sine tre siste kamper før Corona-krisen slo til i mars. Eintracht er med andre ord en av klubbene som kanskje kan komme styrket ut av den pågående krisen.

Morussia Monchengladbach hadde en enda bedre høstsesong, og ledet Bundesliga-tabellen i flere runder på høsten i fjor. Resultatene har vært litt mer varierende etter jul, men fortsatt ligger klubben på fjerdeplass, kun seks poeng bak ligaleder Bayern Munchen, og kun to bak andreplasserte Borussia Dortmund.

Eintracht Frankfurt befinner seg for øyeblikket helt nede på en tolvteplass, svært skuffende etter to sesonger der de har smakt på livet i toppen av tysk fotball, med Cupgull og Europacup-spill.

Men Eintracht Frankfurt har tatt 10 av 12 mulige poeng mot de klubbene som er topp fire i ligaen på hjemmebane, så Borussia Monchengladback skal være på sitt beste i dette oppgjøret.

Hvem vinner av Eintracht Frankfurt og Borussia Monchengladbach?

Vi tror dette kommer til å bli et intenst oppgjør, og ikke minst tett. Det er to klubber som ønsker å vinne, men det er bortelaget som er favoritter, grunnet sin posisjon på tabellen.

Men det kan godt være at dette har vært en godt brukt pause for hjemmelagets del, og at de kommer til dette oppgjøret med ny tro på å kunne klatre på tabellen.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Filip Kostic hos Eintracht Frankfurt Marcus Thuram hos Borussia Mönchengladbach.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser