Eintracht Frankfurt
vs
Borussia Dortmund

Se Eintracht Frankfurt mot Borussia Dortmund i Bundesliga med live stream

Du kan se Bundesliga-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund direkte med Unibet. Lørdag kan Dortmund ta nok et steg mot Bundesliga-tittelen, den første siden 2012.

Etter 19 serierunder leder Dortmund med seks poeng på Bayern München, og det er 15 kamper igjen å spille i ligaen. En Dortmund-seier denne sesong vil utvilsomt være et friskt pust, etter seks strake Bayern Munchen-seire i Bundesliga. For de som da ikke heier på Bayern selvsagt.

Eintracht Imponerer også denne sesongen

Eintracht Frankfurt vant forrige sesongs DBU-cup over Bayern München, og kvalifiserte seg dermed til Europa Leagues gruppespill. Der imponerte de i høstsesongen med avansement i gruppe sammen med Marseille, Lazio og Apollon Limassol. Senere denne måneden møter dem ukrainske Shakhtar Donetsk i 16-delsfinalene.

Men også i Bundesliga går det godt for Adi Hütters menn. Etter 19 serierunder er klubben helt der oppe og kjemper om Champions League-deltakelse. For øyeblikket befinner man seg på femteplass med 31 poeng, tre bak RB Leipzig på fjerdeplassen.

Hoffenheim, Hertha Berlin og Wolfsburg følger på plassene bak med 28 poeng. Med andre ord bør denne kampen vinnes for å holde konkurrente på grei avstand.

Hard kamp om toppscorer-tittelen

Det er tett i toppen av listen over toppscorerne i Bundesliga så langt, men Eintracht Frankfurts Luka Jovic har matchballen så langt med sine 13 scoringer.

Bak følger Borussia Dortmunds Paco Alcácer og Marci Reus. Spanjolen og tyskeren har 12 mål hver, det samme som Bayerns Robert Lewandowski.

Men det er ikke bare Jovic Dortmund skal passe seg for i dette oppgjøret. Frankfurt har en brennhet spisspar for tiden, og Jovic' makker på topp, franske Sebastian Haller, står med 11 fulltreffere så langt.

Hvordan ender Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund?

Dette kommer til å bli et svært spennende, og ikke minst tett oppgjør. Eintracht Frankfurt har fordelen av hjemmebane, men Dortmund ser fryktelig sterke ut denne sesongen, med spillere som Marco Reus og Mario Götze tilbake i toppform.

Vi tror det ender uavgjort

Hold øye med

Sebastian Haller, Eintracht Frankfurt, og Jadon Sancho, Borussia Dortmund.

når kan du se Eintracht Frankfurt mot Borussia Dortmund med live stream?

Kampen starter klokken 15:30 på lørdag den 02. februar, og du ser den på Unibet.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser