Eintracht Frankfurt
vs
Barcelona

Se Europa League-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Barcelona med live stream

Det er klart for en skikkelig interessant kamp fra Europa League sine kvartfinaler denne torsdagen, med to topplag fra henholdsvis Bundesliga og La Liga, når Eintracht Frankfurt tar imot Barcelona.

Et oppgjør som like gjerne kunne vært en kvartfinale i Champions League, spesielt med tanke på at Barcelona er det ene laget. Men de var ikke i så god form i høst, og klarte dermed bare tredjeplass i gruppen sin i CL.

Men nå har de virkelig funnet formen, og har sust oppover La Liga-tabellen, i tillegg til å gå enkelt videre i Europa League. Nå ser de ut som klare favoritter til å vinne turneringen, for først gang i klubbens historie.

Eintracht Frankfurt er også blitt bedre og bedre utover i sesongen, og har nå også blandet seg inn i kampen om Champions League-plasser i Bundesliga.

Kampen spilles på Eintracht Frankfurt sin fantastiske hjemmebane, Commerzbank Arena, der det alltid er god kok og fantastisk atmosfære.

Hvem vinner av Eintracht Frankfurt og Barcelona?

Barcelona har dratt til Tyskland som små favoritter, mest på grunn av den gode formen de er i om dagen, der de for to uker siden vant hele 4-0 borte mot La Liga-ledere Real Madrid.

Men Eintracht Frankfurt sine prestasjoner har heller ikke vært så ille den siste tiden, og jeg tror ikke de gir seg uten kamp, men at det til slutt ender med en knapp borteseier.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Rafael Borré hos Eintracht Franfurt og Pedri hos Barcelona.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Europa League sine kvartfinaler, eller en av de andre kvartfinalene, så er det TV 2 som har rettighetene i Norge, og kampene blir sendt på en av TV 2 sine sportskanaler, eller på strømmetjenesten TV 2 Play.

Om du er interessert i å se mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball gratis på nett med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser