Kampprogram

Eintracht Frankfurt
vs
Augsburg

Se Bundesliga-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Augsburg med live stream

Vi er klare for den andre ligarunden i Bundesliga, og Jens Petter Hauge og resten av Eintracht Frankfurt-laget er klare for sin første hjemmekamp for sesongen.

Hauge kom inn ved pause mot Borussia Dortmund sist helg, og selv om det ble et knusende 2-5-nederlag, fikk Hauge score i sin debut for sin nye tyske arbeidsgiver.

Det var ikke mye å gjøre med landsmannen Braut Haaland, men hjemme mot Augsburg har Hauge og resten av Frankfurt gode muligheter for å ta sesongens første seier.

Augsburg hadde ikke en god start på sesongen heller, og ble knust hele 0-4 hjemme mot Hoffenheim, og ser virkelig ut som en nedrykkskandidat denne sesongen.

Men vi er tidlig enda, og mye kan skje, men Eintracht bør og skal være et bedre lag enn gjestene, og er selvfølgelig store favoritter her.

Hvem vinner av Eintracht Frankfurt og Augsburg?

Det blir nok Eintracht, som nevnt tidligere. De er et betydelig bedre lag, og det er klart at de vil vinne nå etter den famøse kampen sist helg.

Augsubrg har lite å stille opp med, og kommer til til dette oppgjøret med håp om å ta med seg et poeng. Det kommer ikke til å skje.

Jeg tror Eintracht vinner 3-1.

Se opp for:

Filip Kostic hos Eintracht Frankfurt og Alfred Finnbogason hos Augsburg.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser