Kampprogram

Eibar
vs
Real Sociedad

Se kampen mellom Eibar og Real Sociedad med live stream

Det ble en noe skuffende Copa del Rey-semifinale for Martin Ødegaard og co i midtuken. De tok imot Segunda Division-klubben Mirandas på hjemmebane, men klarte bare å vinne 2-1. Men noe positivt kan man som nordmann ta med seg, Martin Ødegaard ble matchvinner for La Real.

Man har dermed en fordel før returmøtet om to uker, men man skulle nok ønske at man vant med større margin på hjemmebane mot såpass svakere motstand.

Men sånn generelt går det godt for Real Sociedad for tiden. Høydepunktet i 2020 var selvsagt borteseieren mot Real Madrid i kvartfinalen i Copa del Rey, men det har også blitt to seire på de tre siste La Liga-kampene.

Det sørger for at man fortsatt for alvor er med i kampen om en plass i Europa neste sesong. Med 37 poeng på 23 kamper er Real Sociedad plassert som nummer seks på tabellen, kun to poeng bak Atletico Madrid på fjerdeplass.

For Eibar sin del ser det litt verre ut. Kampens hjemmelag er plassert på 16. plass etter 23 kamper. 24 poeng har det blitt så langt, seks mer enn Mallorca som ligger på direkte nedrykk. Sist helg ble det et 1-2-tap for Alaves på bortebane.

Hvem vinner av Eibar og Real Sociedad?

Her er selvsagt bortelaget favoritter. Me nvi tror det kommer til å bli en tett kamp kamp. Eibar har mye å spille for, og ønsker selvsagt å holde nedrykksstriden så langt bak seg som mulig.

Men Real Sociedad har også mye å spille for. De skal til Europa neste sesong, og da skal kamper som dette vinnes, og det tror vi de klarer.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Sergi Enrich hos Eibar og Martin Ødegaard hos Real Sociedad.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra La Liga så anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av kamper fra både La Liga og Copa del Dey gjennom hele sesongen.

Det eneste du behøver er en aktiv konto. En aktiv konto vil si at du enten har brukt den til å gjennomføre et bet de siste 24 timene, eller at du har penger disponibelt på konto.

Unibet sender også tusenvis av andre kamper gjennom sesongen, fra ligaer som Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1 og Eredivisie. Les mer nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Nordicbet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : - Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til NordicBet
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Nordicbet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser