Kampprogram

Eibar
vs
Real Madrid

Se La Liga-kampen mellom Eibar og Real Madrid med live stream

Vi er klare for den siste spillerunden i La Liga før julaften, og Martin Ødegaard og Real Madrid skal ut i en relativt enkel kamp mot Eibar på bortebane.

Og er vi heldig så kan faktisk Martin Ødegaard være tilbake fra rskade til denne kampen, og da vil han trolig få en god del spilletid i det tette kampprogrammet som er i La Liga nå i julen.

For nordmannen har faktisk vært en av de bedre på banen i de kampene han har fått spille denne sesongen, spesielt i Champions League. Men man kan se han begynte å bli varm i trøyen i La Liga også, før han ble satt litt tilbake av denne nyeste skaden.

Etter 13 kamper ligger Real Madrid på en tredjeplass på tabellen med sine 26 poeng. Det er a poengsum som ligaleder og byrival Atletico Madrid, men Los Blancos har to kamper mer spilt enn det Atletico har.

Eibar er plassert på en respektabel ellevteplass på tabellen, 15 poeng er dog bare fire mer enn Levante som ligger på direkte nedrykk.

Hvem vinner av Eibar og Real Madrid?

Det er selvsagt Real Madrid som er store favoritter her, og vi ser ikke noe annet utfall enn borteseier som realistisk i denne kampen.

Det ser ut som at hovedstadslaget har ristet av seg den verste perioden de var gjennom nå i høst, og at de nå er tilbake, klar for å kjempe om tittelen både her og i de andre turneringene.

Derfor tror vi dette ender med en komfortabel borteseier.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Kike hos Eibar og Karim Benzema hos Real Madrid.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra La Liga så har vi gode nyhter til deg. Unibet sender alle kamper fra La Liga til alle sine aktive kunder.

I tillegg sender de andre store ligaer som Serie A og Bundesliga, og alt er tilgjengelig via live stream på nett til alle som er kunder hos dem.

Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser