Derby
vs
Manchester United

Se FA-Cupkampen mellom Derby og Manchester United med live stream

Det er klart for femte runde i FA-cupen denne uken, og på torsdag får vi et meget underholdende oppgjør (forhåpentligvis) mellom Wayne Rooneys Derby og hans tidligere klubb Manchester United.

Wayne Rooney har fått en OK start i Derby etter at han kom fra amerikansk fotball tilbake i januar. Så langt har han spilt elleve kamper og scoret tre mål i Championship, i tillegg til tre kamper og ett mål i FA-cupen.

Han er tilbake etter to sesonger for DC United i MLS. Før det hadde han én sesong i Everton, noe som gjør at det nå er hele tre år siden han forlot Manchester United.

Dermed rakk han aldri å spille under sin gamle lagkammerat Ole Gunnar Solskjær, men vi er helt sikker på at det blir et gledeig gjensyn for begge to når de torsdag møtes igjen.

Dette er første gang de to klubbene møtes siden de møttes i Ligacupen tilbake i september 2018, den gangen vant Derby etter straffesparkkonkurranse.

Hvem vinner av Derby og Manchester United?

Dette er vi ganske sikker på at Manchester United vinner, til tross for at det ble et noe skuffende 1-1-resultat borte mot Everton i helgen.

Derby er for tiden plassert på en 13. plass på Championship-tabellen, etter at de vant 3-1 borte mot Sheffield Wednesday i helgen.

Men vi tror det blir tap her. Manchester United vinner, 3-2.

Se opp for:

Derbys store stjerne Wayne Rooney og Manchester Uniteds nye stjerne Bruno Fernandes

TV og live stream

Heldigvis for alle som er glade i Engelsk fotball sender Unibet alle kamper fra FA-cupen og Ligacupen med live stream online til alle sine kunder.

I tillegg til både FA Cupen og Ligacupen sender Unibet live stream av kamper fra både Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship, Eredivisie og flere titalls andre ligaer.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser