Kampprogram

Crystal Palace
vs
Liverpool

Se Premier League-kampen mellom Crystal Palace og Liverpool med live stream

Det er full runde i Premier League denne helgen, og det ser ut til at alle kamper går som planlagt, noe som er veldig gledelig.

Og blant kampene som trolig blir spennende å se er oppgjøret mellom Crystal Palace og Liverpool. Begge de to lagene er i varierende form, og det er langt fra sikkert at Liverpool cruiser inn til en seier her.

Crystal Palace har hatt et par gode resultater denne sesongen, og når de får det til å klaffe er de virkelig gøy å se på, ikke minst leiesoldaten Conor Gallagher har imponert denne sesongen.

Liverpool mangler både Mohamed Salah og Sadio Mane, som begge er i Afrikamesterskapet og spiller landslagsfotball om dagen.

Liverpool må vinne for å holde tritt med Manchester City på toppen av tabellen, mens Crystal Palace fortsatt behøver en god del poeng for å være sikret ny Premier League-kontrakt neste sesong.

Hvem vinner av Crystal Palace og Liverpool?

Liverpool er åpenbart favoritter, men jeg er ikke helt sikker på at dette blir plankekjøring for gjestene, Crystal Palace kan bite godt fra seg.

Men der Crystal Palace har vunnet en god del kamper så langt denne sesongen har de slitt mot topplagene, så jeg heller mot en knepen borteseier her.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Conor Gallagher hos Crystal Palace og Diego Jota hos Liverpool.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser