Club Bruges
vs
Manchester United

Se Europa League-kampen mellom Club Brugge og Manchester United med live stream

Det er endelig klart for Europa League-fotball igjen, etter flere måneder pause etter at gruppespillet var ferdig forrige høst. Og blant flere spennende oppgjør er et av de mest interessante å finne på Jan Breydelstadion i Brugge, der Club Brugge tar imot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Manchester United kommer til dette oppgjøret med masser av selvtillit, etter at de tok en meget sterk 2-0-seier borte mot rivalene Chelsea i Premier League mandag. Solskjærs menn er med det for alvor med i kampen om en plass i neste års Champions League.

Men om Manchester United kan glede seg over å nærme seg en plass i neste års Champions League har Club Brugge enda mer å glede seg over. De er nemlig ligaleder i Jupiler League, og er på vei mot sitt 16. seriemesterskap hjemme i Belgia.

Det er to år siden sist de løftet pokalen i hjemlandet, i tøff konkurranse med klubber som Anderlecht, Genk, Standard Liege og Gent.

De to klubbene møttes i Champions League-kvalifiseringen tilbake i sommeren 2015. Den gangen vant manchester United hele 7-1 sammenlagt over to kamper, og sikret seg dermed en plass i gruppespillet den sesongen.

Hvem vinner av Club Brugge og Manchester United?

Manchester United er på grunn av sin størrelse, historie og ikke minst spillerstall selvsagt favoritter her. Men det kommer til å bli et veldig tøft oppgjør.

Club Brugge har bare tapt to hjemmekamper denne sesongen, mot PSG og Real Madrid i Champions League-gruppespillet.

Men vi tror Ole Gunnar Solskjærs menn klarer å få med seg et godt utgangspunkt til returoppgjøret på Old Trafford om to uker.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Tidligere Sarpsborg 08-spiller Krépin Diatta på Club Brugges midtbane og nyervervelsen Bruno Fernandes på midtbanen til Manchester United.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen kan du se den hos TV2, enten på deres TV-kanal TV 2 Sport 1 eller strømmetjenesten TV2 Sumo.

Ønsker du å se mer fotball online med live stream så anbefaler vi Unibet. Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Les mer om hvordan du streamer med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser