Kampprogram

Chelsea
vs
Tottenham

Se Premier League-kampen mellom Chelsea og Tottenham med live stream

Herregud for en vild avslutning det var på Tottenhams kamp borte mot Leicester onsdag. 1-2 ble snudd til 3-2 fra 5 minutter på overtid.

Dermed er Spurs for alvor med i kampen om Champions League-plassene i Premier League denne sesongen, og med Chelsea sin elendige form om dagen er det kanskje Spurs som kommer til Stamford Bridge som favoritter i dette oppgjøret.

For Chelsea har nå kun vunnet én av sine seks siste Premier League-kamper, og har falt helt i fra i kampen om ligatittelen. Det har vært så ille de siste ukene at Chelsea nå må begynne å se nedover på tabellen, og ikke opp til City på førsteplassen.

Med de tre poengene på King Power stadion onsdag er Tottenham nå helt oppe i ryggen på West Ham som er fjerdeplassert før denne runden.

Det er ett poeng opp til London-rivalene, men Spurs har den store fordelen av å ha hele tre kamper til gode. Avstanden opp til Chelsea på tredjeplass er åtte poeng, men Spurs har hele fire kamper til gode på Tuchels menn, og kan potensielt gå forbi med seier i alle fire hengekampene.

Chelsea klarte bare 1-1 borte mot Brighton i midtuken, og tapte også 0-1 borte mot Manchester City forrige helg, nådestøtet til Chelsea sine tittelhåp denne sesongen.

Hvem vinner av Chelsea og Tottenham?

Personlig ser jeg nesten på Spurs som favoritter her. De kommer med en voldsom optimisme og selvtillit etter kampen på onsdag, og har også overskudd av energi etter såpass få kamper spilt over jul og nyttår.

Chelsea er inne i en ond spiral, og har også slitt mye med corona-karantener. Bør ha flesteparten tilbake i troppen her, men skal nok slite med å vinne denne kampen.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Romelu Lukaku hos Chelsea og Harry Kane hos Spurs.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser