Chelsea
vs
Sheffield United

Se FA Cup-kvartfinalen mellom Chelsea og Sheffield United med live stream

Det er kun fire fattige kamper i Premier League denne helgen, og grunnen til det er kvartfinaler i FA-Cupen. Med andre ord er det hele fire FA-Cupkamper å glede seg over lørdag og søndag, og på søndag så får vi et spennende oppgjør mellom de to Premier League-lagene Chelsea og Sheffield United på Stamford Bridge.

Det er selvsagt en kamp der hjemmelaget er enorme favoritter. De kommer fra 2-0 og avansement mot Atletico Madrid, ligalederne i La Liga, i Champions League i midtuken, og er også i meget god form i Premier League.

Sheffield United er i praksis allerede klar for nedrykk til Championship, og er også for tiden uten fast ansatt manager, etter at Chris Wilder fikk sparken for to uker siden.

Men det kan altså fortsatt bli suksess i FA-Cupen for laget fra Sheffield, selv om Chelsea på bortebane trolig er i vanskeligste laget her i kvartfinalen.

Skulle de klare det er det dog bare to kamper igjen å vinne, før FA-Cuptrofeet er deres. De to semifinalene og finalen blir alle tre spilt på Wembley i London.

Chelsea ser ut til å klare å sikre seg en topp fire-plassering i Premier League, og har dermed Champions League-spill å glede seg til også neste sesong. Laget har enda sjansen til å klatre til topps i årets utgave av turneringen, som de vant sist i 2012.

Hvem vinner av Chelsea og Sheffield United?

Som sagt, her er Chelsea enorme favoritter, og noe annet enn hjemmeseier vil være en aldri så liten skandale, selv om det bare er fire dager siden sist Chelsea spilte viktig kamp.

Sheffield United er dog som sagt nærmest allerede klar for nedrykk, og FA-Cupen kan være deres sjanse til å få noe godt ut av denne sesongen, så vi kan forvente et bortelag som er topp motvert for å ta seieren. Vi tror det blir for tøft.

Og går for en grei 2-0-seier til hjemmelaget.

Se opp for:

Olivier Giroud hos Chelsea og Sander Berge hos Sheffield United.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser