Kampprogram

Chelsea
vs
Newcastle United

Se Premier League-kampen mellom Chelsea og Newcastle med live stream

Det er spennende tider for Chelsea om dagen, der nyhetene om at eier Roman Abramovich ikke får lov til å selge klubben og alt av midler blir fryst slapp denne uken.

Dermed har Chelsea forbud mot salg av nærmest alt, inkludert billetter og spillere, til det kommer en nærmere avklaring av hva det betyr for klubben.

Trolig vil den engelske stat ta over eierskapet, for så å selge klubben til høystbydende. Hvor lang tid denne prosessen kommer til å ta er uvisst.

Men i mellomtiden skal Chelsea fortsatt prøve å prestere på fotballbanen, og det blir spennende å se hvordan Tuchel og hans mannskap takler alt det som skjer utenfor det sportslige i klubben.

Søndag kommer et høytflyvende Newcastle på besøk, og det er langt fra sikkert at Chelsea er store favoritter i oppgjøret mot klubben som har nyrike Saudi-eiere, og som kjemper om å unngå nedrykk fra Premier League.

Hvem vinner av Chelsea og Newcastle?

Chelsea er fortsatt det beste av disse to lagene, men som sagt, hvordan vil de utenomsportslige sakene prege dette mannskapet? Og Newcastle kommer med masse selvtillit og tro på seg selv.

Jeg tror nok Chelsea sørger for å vinne til slutt, men de får mer motstand enn man kanskje skulle tro når man ser på de to lagene.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Kai Havertz hos Chelsea og Chris Wood hos Newcastle.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser