Chelsea
vs
Liverpool

Se Ligacup-finalen mellom Chelsea og Liverpool med live stream

Det er klart for den første finalen i England for året, og det er de to toppklubbene Chelsea og Liverpool som møtes til dyst på Wembley stadion i London søndag ettermiddag.

De to klubbene er fortsatt med i kampen om Premier League-tittelen, dog er Liverpool det av de to lagene som er tettest på ligaleder Manchester City for øyeblikket, med tre fattige poeng. Chelsea er hele 13 poeng bak, men med en kamp til gode. 10 poeng er også mye, trolig for mye.

De to klubbene har store tradisjoner i Ligacupen, og har vunnet turneringen hele 13 ganger gjennom historien.

Liverpool står for åtte av de seirene, men vi skal helt tilbake til 2012 for å finne forrige gang rødtrøyene løftet Ligacup-trofeet.

Chelsea har dermed vunnet fem ganger tidligere, og det er nå syv sesonger siden de blå fra London kunne juble for Ligacup-seier på Wembley.

Hvem vinner av Chelsea og Liverpool?

Dette er en utrolig vanskelig kamp å forutse resultatet i. De to lagene er begge i god form, og dette kan gå begge veier, i tillegg er det på nøytral grunn.

Jeg tror det blir en utrolig spennende kamp, og jeg tror og håper at det kan bli god underholdning, og gode muligheter for at det går til ekstra omganger.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Romelu Lukaku hos Chelsea og Mohamed Salah hos Liverpool.

TV og live stream

Om du har lyst å se denne kampen med live stream på nett, så er det alternativer for deg. Kampen kommer til å bli sendt på strømmetjenesten Viaplay, i tillegg til på Viasat 4 på vanlig TV.

Ønsker du å se mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser