Chelsea
vs
Liverpool

Se kampen mellom Chelsea og Liverpool i FA-cupen med live stream

Det er klart for den femte runden i den tradisjonsrike FA-cupen denne uken, og det kanskje mest interessante oppgjrøet finner vi på Stamford Bridge, der 2018-mesterne Chelsea tar imot Premier League-leder Liverpool.

De to klubbene spilte begge Premier League-fotball i helgen, på lørdag. Chelsea gjestet Bournemouth på bortebane, mens Liverpool var gjester på Vicarage Road i London, der Watford sørget for ligaledernes første ligatap for sesongen.

hele 3-0 vant vertene, som dermed klatret over nedrykksstreken i Premier League. Liverpool er fortsatt klare ligaledere, med 22 poeng ned til Machester City, men nå må man vente litt lenger før man kan krones som Premier League-mestere.

Chelsea klarte 2-2 borte mot Bournemouth, og har dermed fortsatt tak på fjerdeplassen i Premier League, med tre fattige poeng ned til Manchester United på femteplass.

De to klubbene har allerede møttes to ganger denne sesongen. Først vant Liverpool i UEFA-Supercupen etter straffesparkkonkurranse, før de også vant 2-1 på Stamford Bridge i ligaen i september.

Hvem vinner av Chelsea og Liverpool?

Dette kommer til å bli interessant. Hvordan reagerer Liverpool på å ha tapt sin første kampi Premier League for sesongen. Begynner de å bli stresset? tvile på seg selv?

Chelsea ser nok på dette som en vinn-vinn-situasjon. Det er ikke store forventninger til laget i FA-cupen, og man kan gå ut på matten med relativt lave skuldre.

Vi tror denne situasjonen er til hjemmelagets fordel. Liverpool har nok tankene fullstendig rettet mot Premier League i helgen igjen, og ikke minst Champions League neste uke.

Chelsea har nå kun FA-cupen som et realistisk trofé å vinne denne sesongen, og vil dermed ta et langt steg mot nettopp det med seier i dette oppgjøret.

Vi tror Chelsea vinner 2-1.

Se opp for:

Olivier Giroud har vist gamle takter for Chelsea de siste ukene, mens Mohamed Salah alltid er en trussel for Liverpool.

TV og live stream kampen mellom Chelsea og Liverpool

Du kan glede deg over faktum at Unibet kommer til å sende dette oppgjøret for alle sine kunder, som de gjør med alle kampene fra den engelske FA-cupen.

Det eneste du behøver er å være en aktiv kunde hos Unibet, som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til FA-cupen kan man også se Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere titalls andre store ligaer og cuper med live stream online hos Unibet, hver uke.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser