Chelsea
vs
Leicester

Se FA-Cupfinalen mellom Chelsea og Leicester med live stream

Det er klart for finalen i det som er den mest tradisjonsrike og lengstlevende nasjonale cupfinalen i verden, nemlig FA-Cupen. Og de to lagene som skal bryne seg mot hverandre, det er Chelsea og Leicester.

De to lagene har aldri før møttes i en FA-Cupfinale, så det er jo nesten en begivenhet i seg selv. Leicester har de siste årene etterhvert blitt et av de beste lagene i England, og har fullt fortjent kvalifisert seg til denne finalen denne sesongen.

Chelsea har vært et av de beste lagene i England i årtier, og er klar for sin femtende finale i historien. Åtte av de tidligere finalene har endt med seier, tredje mest i historien.

Leicester har vært i fire finaler før, men aldri før har de løftet trofeet, en stor gulerot for laget som er listet som bortelag på Wembley i dag.

Chelsea spilte Premier League-fotball senest på onsdag, da det endte med et 0-1-tap mot London-rivalene Arsenal på hjemmebane.

Dermed er Champions League-finaleklare Chelsea enda ikke sikret Champions League-spill gjennom Premier League, da både Wet Ham og Liverpool kan ta den plassen fra dem.

Hvem vinner av Chelsea og Leicester?

Det er selvfølgelig Chelsea som er favoritter her, men de viste senest på onsdag at de langt fra er uovervinnelige, selv om det er 50% sjanse for at de kan bli kåret til Europas beste klubblag om bare få uker.

Leicester er over dem på Premier League-tabellen, og har sikret seg Champions League-spill neste år. Dette blir jevnt, og jeg tror kampen går til ekstraomganger.

Jeg tror det står 1-1 etter 90 minutt.

Se opp for:

Mason Mount hos Chelsea og Jamie Vardy hos Leicester.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser