Kampprogram

Chelsea
vs
Brentford

Se Premier League-kampen mellom Chelsea og Brentford med live stream

Etter to uker med landslagsfotball er det endelig tid for Premier League igjen, og blant kampene på programmet denne helgen finner vi Chelsea mot Brentford på Stamford Bridge i London.

Dermed får vi se landslagsspiller Kristoffer Ajer bryne seg mot et av de beste offensive lagene i verden, og de regjerende Champions League-mesterne.

Kristoffer Ajer har raskt vokst til å bli en habil Premier League-spiller, og det blir spennende å se hvordan han gjør det mot Lukaku og co.

En annen spiller det blir kjekt å se spille for start er Christian Eriksen. Han kommer fra et vellykket comeback for det danske landslaget, og har også vist meget lovende takter i kampene han har fått for Brentford etter comebacket i Premier League.

Chelsea har enda et lite håp om å blande seg inn i kampen om Premier League-tittelen, men da skal kamper som dette vinnes, og så skal både Liverpool og Manchester City gå på en smell.

For Brentford sin del så handler selvsagt denne første sesongen oppe på øverste nivå om å beholde plassen, og de er på god vei til å gjøre nettopp det, og det er imponerende.

Hvem vinner av Chelsea og Brentford?

Chelsea er megafavoritter her, og det er imponerende hvordan de har fortsatt å spille god fotball og klart å blokkere alt det utenomsportslige som har omhandlet klubben de siste ukene.

Brentford kommer for å prøve å spille sitt spill, og forsvare målet, men dette blir trolig alt for tøft for de, og jeg tror det blir en komfortabel seier for vertene.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Mason Mount hos Chelsea og Christian Eriksen hos Brentford.

TV og live stream

Om du er interessert i å se dette oppgjøret fra engelske Premier League så er det ikke mange valgmuligheter for deg. TV 2 har rettighetene i Norge og vil sende den på en av sine kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men om du er glad i å se fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du streamer fotball med Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser