Chelsea
vs
Aston Villa

Se Ligacup-kampen mellom Chelsea og Aston Villa med live stream

Det er en midtuke proppet med gode kamper fra Ligacupen i England denne uken, og blant høydepunktene finner vi kampen mellom to Premier League-lag, Chelsea og Aston Villa, på Stamford Bridge i London.

Det er to lag som begge er potensielle vinnere av turneringen, spesielt hjemmelaget. Til sammen har de to klubbene 10 titler i Ligacupen, med fem hver.

Men vi skal helt tilbake til 1996 for å finne siste gang Aston Villa gikk seirende ut av turneringen, mens Chelsea vant så sent som i 2015.

Derfor er selvsagt Chelsea også favoritter her, ikke minst på grunn av den ekstrent gode formen de er i om dagen, de ser virkelig ut som favoritter i alle turneringer de deltar i.

Aston Villa har vunnet to av de første fem kampene i Premier League, og gikk blant annet på en 0-3-smell borte mot Chelsea for to uker siden.

Hvem vinner av Chelsea og Aston Villa?

Chelsea er såklart favoritter, men dette er Ligacupen, og cup er fortsatt cup. De har sett fantastiske ut, så Aston Villa skal virkelig vise sitt beste om de skal få noe ut av dette oppgjøret.

Derfor har jeg stor tro på dette Chelsea-laget, og ser på de som favoritter til å ta pokalen med hjem igjen i år, for første gang på syv seosnger.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Romelu Lukaku hos Chelsea og Danny Ings hos Aston Villa

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret onsdag kveld kan du gjøre det hos Unibet. De sender alle kamper fra denne turneringen via live stream til alle sine aktive kunder.

Og er du aktiv kunde hos Unibet kan du i tillegg til alle kamper fra Ligacupen i England, se tusenvis av kamper fra store ligaer som Bundesliga, Serie A, La Liga, Eredivisie, FA-cupen og Championship.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser