Chelsea
vs
Aston Villa

Se kampen mellom Chelsea og Aston Villa med live stream

Se kampen mellom Chelsea og Aston Villa med live stream

For første gang siden januar har Chelsea tapt to strake Premier League-kamper. Først var det Manchester City som ble for sterke, før West Ham sendte ut sjokkbølger ved å ta alle tre poengene på Stamford Bridge i forrige serierunde. Dette har ført til at Frank Lampard og hans mannskap befinner seg i et lite vakuum på tabellen; det er hele seks poeng opp Leicester på tredjeplass, mens de har fem poeng ned til Crystal Palace på femteplass.

Aston Villa, med Jack Grealish i storslag, har vært et friskt pust i sitt comeback til Premier League. Etter tre tap på rad, kommer Birmingham-laget fra seier mot Newcastle og et sterkt uavgjortresultat mot Manchester United på Old Trafford. Dean Smith, som akkurat signerte ny fireårskontrakt, har dermed ledet laget sitt til en 15. plass på tabellen, med 3 poeng ned til nedrykk.

Hjemmelaget mangler Antonio Rüdiger, Ruben Loftus-Cheek og Ross Barkley til dagens oppgjør. Det store spørsmålet er likevel om Tammy Abraham blir klar. Spissen har vært et fyrverkeri så langt i sesongen, og kampen mot West Ham sist, der Chelsea ikke fant nettmaskene, skrek etter formspilleren. Her blir det tatt en avgjørelse tett opp mot kampstart.

Tunge forfall for bortelaget også, da midtbanespiller Anwar El Ghazi er ute med skade, mens Frederic Guilbert er suspendert.

Hvem vinner av Chelsea og Aston VIlla?

Vi tror Chelsea snur den dumme trenden de siste kampene og igjen begynner å vinne fotballkamper.

Aston Villa klarte et OK 2-2 borte mot Manchester United i helgen, men Chelsea er denne sesongen en tøffere motstander enn Solskjærs menn.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Tammy Abraham hos Chelsea og Jack Greleach hos Aston Villa.

TV og live stream

Du ser denne kampen på TV 2 Sport Premium og på deres strømmetjeneste TV 2 Sumo.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser