Celtic
vs
FC Copenhagen

Se Europa League-kampen mellom Celtic og FC København med live stream

Det er klart ofr siste og avgjørende kamp i den første utslagsrunden i Europa League 2019/2020, og på Celtic Park får vi et meget spennende oppgjør mellom de regjerende skotske og danske mesterne, Celtic og FC København.

Etter en fartsfyllt første kamp i et utsolgt Parken for én uke siden, skal det nå avgjøres om det er Kristoffer Ajer og Moi eller Ståle Solbakken og Sten Grytebust som kan glede seg over en plass i 16-delsfinalene.

Det endte 1-1 i Danmarks hovestad, i det som var en meget gøy kamp, spesielt for den nøytrale tilskuer. Spesielt den gode stemningen på tribunene sørget for en minnerik fotballkveld.

Odsonne Edouard sørget for 1-0 til gjestene i den første omgangen, mens Dame N'Doye satt inn 1-1 ti minutter inn i den andre omgangen, og sørget for at det er svært åpent før returmøtet nå torsdag kveld.

Celtic er suverene serieledere, over 10 poeng foran nummer to Rangers, i den skotske Premier League, og er dermed på full vei mot sitt 51. seriemesterskap i England.

FC København på sin side ser ut til å gå på sin andre sesong på rad uten et mesterskap, noe som selvsagt er alt for lenge for en klubb av dens størrrelse. Midtjylland er nå syv poeng foran Solbakkens mannskap.

Hvordan ender Celtic mot FC København?

Spennende oppgjør, umulig å si hvem som kommer til å stikke av med avansementet. Men Celtic er selvsagt favoritter, foran 50 000 ekstatiske hjemmefans.

Og Celtic er i betydelig bedre form enn det Ståle Solbakkens menn er. Mye taler for at dette ender med en hjemmeseier, men cup er cup.

Til tross for det tror vi det til slutt ender 2-1.

Se opp for.

Moi Elyounoussi hos Celtic og Dame N'Doye hos FC Købenahvn.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen kan du se den hos TV2, enten på deres TV-kanal TV 2 Sport Premium eller strømmetjenesten TV2 Sumo.

Ønsker du å se mer fotball online med live stream så anbefaler vi Unibet. Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Les mer om hvordan du streamer med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser