Kampprogram

Burnley
vs
Watford

Se Premier League-kampen mellom Burnley og Watford med live stream

ENDELIG er det Premier League igjen, selv om det bare er en enkel hengekamp denne lørdagen, så er det da betydelig bedre enn det har vært de siste to ukene.

Kampen er interessant nok i seg selv og, et skikkelig nedrykksoppgjør, og i tillegg får vi se Joshua King, når hans Watford møter Burnley på bortebane.

De to klubbene befinner seg på de to nederste plassene på Premier League-tabellen, med henholdsvis fattige 12 og 14 poeng. Norwich, som innehar den nederste trygge plassen, har 16 poeng.

Burnley har dog en stor fordel med kun 18 spilte kamper, sammenlignet med Watford sine 20 spilte kamper, Newcastle har 21 og Norwich hele 22 kamper.

Her er det med andre ord store muligheter for Burnley å ta innpå lagene over seg på tabellen, noe Watford også har, bare i litt mindre grad.

Dette er også første mulighet for Burnleys nye signering Wout Weghorst å vise seg frem for sitt nye publikum. Han kom fra tyske Wolfsburg i starten av uken.

Hvem vinner av Burnley og Watford?

Det er vanskelig å se hvem som er klare favoritter her. Jeg er personlig stor fan av Weghorst, og tror han kan bli nyttig for Burnley i den resterende delen av sesongen.

Hjemmelaget har tatt flere poeng per kamp denne sesongen, og inkludert hjemmebanefordelen tror jeg de tar alle tre poengene.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Wout Weghorst hos Burnley og Joshua King hos Watford.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser