Kampprogram

Burnley
vs
Liverpool

Se Premier League-kampen mellom Burnley og Liverpool med live stream

Det er full runde i Premier League denne helgen, og det er utrolig mange kjekke kamper på programmet. Personlig gleder jeg meg til Burnley mot Liverpool, der jeg har en magefølelse for at hjemmelaget kan overraske.

For Burnley har tre uavgjort-kamper på rad, blant annet mot Arsenal og Manchester United, i tillegg har de fått en svært spennende ny spiller i Wout Weghorst.

Han har scoret på bestilling for Wolfsburg i Bundesliga, og er hentet for å gjøre nettopp det samme i Burnley, i deres jakt på å beholde plassen i Premier League denne sesongen.

Men det er fortsatt en lang vei igjen for Burnley. Kun én kamp er vunnet så langt denne sesongen, og klubben ligger helt sist med 14 poeng,fire opp til trygg plass.

Burnley har dog kun spilt 20 kamper, mens alle konkurrentene ovenfor på tabellen har spilt enten 22 eller 23 kamper. Det kan bli avgjørende denne våren.

Hvem vinner av Burnley og Liverpool?

Som sagt, jeg har litt troen på hjemmelaget i dette oppgjøret, men det er såklart Liverpool som er ganske klare favoritter til å ta med seg alle tre poengene hjem til Liverpool.

Burnley bør ta poeng i alle kamper de spiller nå, og jeg tror de klarer å holde Liverpool til uavgjort her, som de gjorde med Arsenal for noen uker siden.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Wout Weghorst hos Burnley og Diego Jota hos Liverpool.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret, eller andre oppgjør, fra Premier League, så er det TV2 som har rettighetene i Norge, og du kan derfor se kampen på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV2 Play.

Men om du ønsker å se mer fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser