Brondby IF
vs
FC Copenhagen

Se København-derbyet mellom Brøndby og FC København med live stream

Søndag er det klart for et av de absolutt beste og største derbyene i skandinavisk fotball, når Brøndby tar imot byrivalene København på Brøndby Stadion vest i den danske hovedstaden.

Vanligvis er dette et oppgjør som tiltrekker seg nærmere 30 000 mennesker, men dessverre er det ikke åpnet opp for fans i denne omgang. Men med begge lagene med i kampen om ligatittelen i Danmark er det uansett duket for masse dramatikk og underholdning.

Tre kamper før ligaen deles i to er Brønsby plassert på andreplass p åtabellen med 38 poeng. Fire poeng bak finner vi FCK på tredjeplass.

Midtjylland leder Superligaen ett poeng foran Brøndby, mens AGF er ett poeng bak FCK igjen på en fjerdeplass. Så her er ingenting avgjort enda.

Det er flere nordmenn i de to troppene, men trolig er det bare BIF-midtstopper Sigurd Rosted som får starte kampen.

Brøndby har også midtbanespiller Tobias Børkeeiet, mens FCK har Sten Grytebust i stallen, han sitter stort sett på benken om dagen.

Hvem vinner av Brøndby og FCK?

Dette blir vanskelig. FCK har fått opp dampen etter at de ansatte Jess Thorup som ny manager, og de er for alvor med i kampen om tittelen med seier her.

Brøndby er i OK form de også, og absolutt en tittelkandidat. De har ikke vunnet den danske ligaen siden 2005. Det lukter uavgjort.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Mikael Uhre hos Brøndby og Jonas Wind hos FCK.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne eller andre kamper fra danske Superliga så anbefaler vi Unibet, som sender alle sammen via live stream til sine kunder.

Alt du trenger er en aktiv konto hos dem, en aktiv konto betyr at du enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan lese mer om hvordan du ser Superliga, Bundesliga, La Liga, Serie A eller flere titalls andre ligaer ovenfor eller nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Superligaen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser