Brighton
vs
Manchester United

Se Ligacup-kampen mellom Brighton og Manchester United med live stream

Vi er klare for den fjerde runden i sesongens utgave av Ligacupen i England, og på Amex stadion på Englands solkyst får vi et møte mellom to Premier League-konkurrenter, nemlig Brighton og Manchester United.

De to klubbene møttes så sent som i helgen, i det som var en dramatisk kamp i Premier League, der Manchester United sikret seg alle tre poengene takket være et straffespark som ble gitt etter at dommeren opprinnelig hadde blåst av kampen.

Det var selvsagt en hands og VAR innvolvert, som så mange ganger før i denne sesongstarten. Helt rettferdig kan man ikke si det var, for Brighton var best i store deler av oppgjøret.

Men nå kommer altså revansjemuligheten, bare få dager senere, Og med tanke på det tette kampprogrammet kommer nok bortelaget med en noe reservepreget tropp, noe som sørger for at det er hjemmelaget som er favoritter.

Brighton har hatt en ganske så komfortabel vei til den fjerde runden, med 4-0 hjemme mot Portsmouth og 2-0 borte mot Preston North End.

For Manchester United sin del så har det blitt 3-0 borte mot Luton. Manchester United kom inn i turneringen én runde senere enn Brighton på grunn av sin ligaplassering sist sesong.

Hvem vinner av Brighton og Manchester United?

Vi ser nok på bortelaget som små favoritter her, men mye kommer an på hvem de sender ut på banen. Det kan godt være at Brighton stiller med et mye mer slagkraftig lag enn det Ole Gunnar Solskjær gjør.

Og det er kanskje en betydelig større sjans for en tittel for Brighton enn det er for Manchester United, så det kan godt være hjemmelaget har lyst til dette mer enn bortelaget har også.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Leandro Trossard hos Brighton og Anthony Martial hos Manchester United.

TV og live stream

Heldigvis for oss er det mulig å se kampen hos Unibet. Unibet sender alle kampene fra både Ligacupen og FA-cupen i England med live stream online.

Det eneste du behøver er en aktiv konto, som vil si du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til Ligacupen og FA-cupen sender unibet tusenvis av kamper gjennom året fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredvisie.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser