Kampprogram

Brighton
vs
Liverpool

Se Premier League-kampen mellom Brighton og Liverpool med live stream

Til tross for at de tapte 0-1 på hjemmebane for Inter på tirsdag, gikk Liverpool videre i Champions League etter 2-0 i det første oppgjøret mot italienerne.

Dermed er de klare for kvartfinale i den gjeve klubbturneringen, og begynner å se ut som en av favorittene til å løfte Champions League-trofeet denne sesongen.

Men Liverpool er også i posisjon til å vinne Premier League. Og med en kamp til gode på Manchester City er Liverpool seks poeng bak de regjerende mesterne.

Og Manchester City er i fantastisk form, så her skal Liverpool ikke bare vinne denne, men trolig de aller fleste av sine resterende ligakamper, for å ha en sjanse til å gå forbi de lyseblå fra Manchester.

Brighton har hatt en helt ok sesong så langt, og med sine 33 poeng, liggende på en trettendeplass, er det hele 12 poeng ned til direkte nedrykk, så det er ikke snakk om mange flere poeng før plassen er sikret.

Hvem vinner av Brighton og Liverpool?

Liverpool er selvfølgelig store favoritter her, og bør vinne denne kampen som sagt, om de fortsatt skal ha en god sjanse til å ta igjen Manchester City på tabellen.

Brighton tåler å tape denne kampen, og det er ikke i disse oppgjørene de skal ta poengene som sikrer plassen. De vil prøve å få med seg et poeng eller tre, men jeg tror det ender med Liverpool-seier.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Danny Welbeck hos Brighton og Mohamed Salah hos Liverpool.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser