Kampprogram

Brann
vs
Vaalerenga

Se Eliteserie-kampen mellom VÅlerenga og Brann med live stream

Det er bare gått to hviledager siden forrige kamp for de to lagene, når Brann og Vålernega igjen skal kjempe om viktige Eliteserie-poeng.

De to klubbene tapte begge i midtuken, men det er spesielt ille for hjemmelaget om dagen, og et tap mot rivalene på hjemmebane kan bety slutten for trener Lars Arne Nilsen.

Med 1-3 for Godset på onsdag er Brann-laget nå fire kamper på rad uten seier, og det er stor misnøye i Bergen angående spillet til laget, og halve byen roper om trener Lars Arne Nilsens avgang.

Uten seier her vil det etter alle solemerker ikke være mulig for klubben å fortsette med strilen som trener, og det blir spennende å se hvem som eventuelt tar over ansvaret resten av sesongen.

Etter elleve serierunder ligger Brann nå helt nede på en åtttendeplass på Eliteserie-tabellen, med fattige 15 poeng. Det er et poengsnitt som i verste fall kan bety nedrykkstrid for bergenserne denne sesongen.

For Vålerenga sin del har det gått mye bedre denne sesongen, til torss for at det ble et nokså ydmykende tap borte mot Molde på onsdag.

De regjerende mesterne ga seg ikke før det sto hele 4-1 på måltavlen, og dermed blir det ingen gullkamp på hovestadsklubben denne sesongen. Nå er man hele 9 poeng bak andreplasserte Molde, og kampen om tittelen kommer helt garantert til å stå mellom dem og Glimt.

Hvem vinner av Brann og Vålerenga?

Brann har kniven på strupen her. Men i det siste har det sett ut som at laget ikke har fått noe som helst til å stemme, og det kan se ut som at det er stor misnøye innad i spillergruppen også.

Vålerenga har foruten kampen mot Molde spilt meget god fotball, og spesielt bakover på banen har de sett ekstremt disiplinære ut, og vi ser på gjestene som favoritter i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Gilbert Koomson er den eneste spilleren som presterer på Brann om dagen, mens Bård Finne kan skape problemer mot gamleklubben for Vålerenga.

TV og live stream

Dersom du ønsker å få med deg dette oppgjøret fra Eliteserien, så er det Eurosport som er din gode venn. De har enerettigheter til Eliteserien i Norge, og sender kampen på sine sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du befinner deg utenfor Norge, så er Unibet et godt alternativ. De sender også Eliteserien, men med IP-restriksjoner, så det er bare mulig i enkelte land.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser