Brann
vs
Stabæk

Se Eliteserie-kampen mellom Brann og Stabæk med live stream

Det er duket for det som er et av de mest spennende og avgjørende oppgjørene i Eliteserien denne sesongen på Brann stadion søndag ettermiddag.

Når Brann tar imot Stabæk til en høydramatisk bunnkamp, der hjemmelaget kan fa avstand til Stabæk på direkte nedrykk, eller gjestene kan gå forbi Brann og opp på kvalifiseringsplass.

Kampen kan altså bli helt avgjørende i kampen om hvem som rykker ned eller ikke, og derfor gleder jeg meg som et lite barn til akkurat denne kampen.

Rundt seg på tabellen har Brann og Stabæk Mjøndalen på sisteplass med sine 15 poeng, to mindre enn Stabæk, mens Tromsø befinner seg på plassen over Brann med fire poeng mer enn Bergenserne.

Det gjenstår stadig åtte ligarunder etter denne, så selvfølgelig er ingenting avgjort enda, men det er klart at spesielt en hjemmeseier her kommer til å gjøre det vanskeligere for Stabæk.

Hvem vinner av Brann og Stabæk?

Brann har to poeng i snitt på sine fire siste kamper, og har sett gode ut den siste tiden, Stabæk sliter med skader og karantener.

Det er ventet godt over 10 000 mennesker på Brann stadion til dette oppgjøret, og vi tror derfor at den støtten de får fra tribunene blir avgjørende. Fansen har mobilisert, og om alt klaffer kan det komme så mange som 15 000 mennesker.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Aune Heggebø hos Brann og Luc Kassi hos Stabæk.

TV og live stream

Ønsker du å få med deg denne kampen fra Eliteserien, og ikke er en av de heldige 200 på tribunen, så er det Eurosport som er din beste venn. De sender kampen på sine sportskanaler og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Befinner du deg utenfor Norge så kan du trolig se kampen via Unibet. Men vær obs på IP-restriksjoner. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser