Brann
vs
Sarpsborg 08

Se Eliteserie-avslutningen mellom Brann og Sarpsborg 08 med live stream

Så er dagen her, Eliteserien skal avgjøres, og både helt i toppen og helt i bunnen av tabellen kan det skje forandringer. En drømmesituasjon for den nøytrale fan, for fansen til de gjeldende lag er det nok litt i overkant spennende.

Og det gjelder ikke finst for alle som heier på Brann. Bergenserne befinner seg på direkte nedrykk før hjemmekampen mot Sarpsborg 08, men kan enda kapre kvalifisiseringsplassen, og dermed en ekstra sjanse til å sikre Eliteseriespill 2022.

Situasjonen før den siste serierunden er at Brann er plassert nest sist på tabellen med 23 poeng. Bak seg har de Mjøndalen med 22 poeng, mens det er to poeng opp til Stabæk på den viktige kvalifiseringsplassen.

Mjøndalen tar imot et Glimt-lag som behøver poeng for å sikre gullet, og bør således ikke være en stor trussel for hverken Brann eller Stabæk.

Stabæk møter et formsvakt Odd på bortebane. Bærumingene er ikke i den beste formen heller, men har store muligheter for å ta tre poeng her, og dermed sikre seg kvaliken.

Med andre ord er det duket for et utrolig drama i bunnen av tabellen, der vi potensielt kan se de tre lagene bytte plasser opptil flere ganger i løpet av de 90 minuttene.

Hvem vinner av Brann og Sarpsborg 09?

Brann er favoritter her. De har faktisk ikke vært så alt for dårlig de siste ukene, men har hatt uflaks og marginer mot seg. I dette oppgjøret blir det viktig for hjemmelaget å sette mulighetene når de byr seg.

Sarpsborg 08 har ingenting å spille for, noe som kan slå begge veier for Brann. Enten har de tatt tidlig ferie, eller så er de klar for å vise seg frem en siste gang, helt uten press.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Bård Finne hos Brann og Anton Salétros hos Sarpsborg 08.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser