Brann
vs
Molde

Se Eliteserie-kampen mellom Brann og Molde med live stream

Denne helgens hovedkamp er et utrolig viktig oppgjør for to store Eliteserie-lag, nemlig Brann og Molde. Kampen blir spilt på Brann stadion, og kan potensielt være kampen som sender Brann ned en divisjon, og kampen som sørger for at Molde ikke vinner Eliteserien.

Molde kommer selvfølgelig til dette oppgjøret som store favoritter, og skal vinne denne kampen for å fortsatt ha en sjanse til å ta igjen Bodø/Glimt på toppen av Eliteserie-tabellen.

Brann er plassert helt nederst på Eliteserie-tabellen, og et tap her vil sørge for at det er minimale muligheter til å sikre seg kvalifiseringsplassen, og dermed fortsatt ha en sjanse til å spille Eliteserie-fotball neste seosng.

Med sine fattige 22 poeng er Brann a poeng med Mjøndalen på plassen over, mens det er to poeng opp til Stabæk på kvalifiseringsplassen.

I de to siste kampene til Brann skal de møte Bodø/Glimt på bortebane før de tar imot Saprsborg 08 på hjemmebane i den siste avgjørende kampen.

Molde har hele fem poeng opp til Glimt på førsteplass, og kan med andre ord tape seriegullet om de ikke vinner denne kampen mot Brann.

Hvem vinner av Brann og Molde?

Som sagt så er Molde favoritter her. De er ikke i like god form som Glimt, men har uansett vunnet fire av sine siste kamper i Eliteserien, og er sikret en plass på pallen, tre kamper før slutt.

Brann har nå ikke vunnet en kamp på seks forsøk, og kun tatt fire poeng på de seks kampene. Skal bare vinne denne. Men det tror jeg dessverre ikke de gjør.

jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Bård Finne hos Brann og Ohi hos Molde.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser