Brann
vs
Kristiansund BK

Se Eliteserie-kampen mellom Brann og Kristiansund med live stream

Etter en midtuke med Cupkamper er vi igjen klare for Eliteserien, og nå går vi inn i den siste tredjedelen av sesongen, og det begynner virkelig å spisse seg til både i toppen og bunnen av tabellen.

Og en kamp som gir oss spenning både i bunn og topp denne runden er kampen mellom Brann og Kristiansund på Brann stadion i Bergen.

Hjemmelaget er plassert på direkte nedrykk, mens gjestene er plassert på en knallsterk tredjeplass, der de stadig er med i kampen om ligatittelen.

Med kun tre seire på de første 19 kampene er Brann altså plassert på nest siste plass på tabellen. Formen er til gjengjeld oppadstigende, og de har tatt åtte poeng på de siste seks kampene.

Det er kun to poeng opp til Tromsø på sikker plass, mens både Odd, Sarpsborg 08, Tromsø, Mjøndalen og Stabæk er i verre form enn det Brann er.

For Kristiansund sin del har de vunnet fire av de fem siste ligakampene, og ligger kun tre poeng bak ligaleder Bodø/Glimt på tabellen, og kun to poeng bak Molde.

Rosenborg og Lillestrøm er til gjengjeld rett bak dem på tabellen, og det er heller ikke langt ned til Viking på sjetteplass.

Hvem vinner av Brann og Kristiansund?

Det er nok gjestene fra nordvestlandet som er favoritter her, selv om vertene nå begynner å se ut som et fotballag som ønsker å vinne kamper.

Og det må de også nå i den siste tredjedelen av sesongen. Jeg føler Brann er på gang, og nå har de i tillegg en keeper det lukter svidd av, en spiss som banker inn mål, og en midtbane med flere spillere som kan avgjøre kamper.

Jeg tror Brann vinner 3-1.

Se opp for:

Aune Heggebø hos Brann og Torgil Gjertsen hos KBK.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Eliteserien i Norge er det kun ett valg for deg, og det er Discovery, enten via en av deres sportskanaler, eller via strømmetjenesten dplay.

Er man i utlandet , eller ønsker du å se annen sport via strømming på nett, så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser