Kampprogram

Borussia Monchengladbach
vs
RasenBallsport Leipzig

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Monchengladbach og RB Leipzig med live stream

Vi har full runde i Bundesliga denne helgen, og med to nordmenn som spiller for to av klubbene som trolig kommer til å kjempe om Bundesliga-tittelen, er denne sesongen mer spennende å følge enn på lenge for oss nordmenn.

Og Alexander Sørloth er selvsagt en av de nordmennene vi tenker på. Han har startet godt for sin nye klubb, RB Leipzig, denne sesongen, selv om han enda har til gode å score i Bundesligaen.

De møter Borussia Monchengladbach på bortebane lørdag kveld, i det som er hovedkampen i Bundesliga lørdag. Det blir en svært spennende kamp, mellom to lag som begge havnert blant top pfire sist sesong, og begge spiller Champions League denne sesongen.

Vi regner med Alexander Sørloth også starter dette oppgjøret, og vi håper vi snart får se han på måltavlen, i det som er den tredje beste ligaen i verden.

Det er vi helt sikker på at han gjør, han har jo allerede vist meget god form for landslaget, hvertfall før han hadde klinsjen med Lars Lagerbäck.

RB Leipzig leder Bundesliga så langt, med 13 poeng på sine første fem kamper, det er ett poeng mer enn Bayern Munchen på andreplass.

Hvem vinner av Borussia Monchengladbach og RB Leipzig?

Dette kommer til å bli et svært vanskelig oppgjør å tippe resultatet i. Det er nemlig to veldig gode lag som møtes, husk at Gladbach holdt Real Madrid til 2-2 i Champions League senest på tirsdag.

Men RB Leipzig er et enda bedre lag, og har vist i starten av Bundelsiga-sesongen her at de kommer til å bli regnet med denne sesongen.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Marcus Thuram hos Monchengladbach og Alexander Sørloth hos RB Leipzig.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser