Borussia Monchengladbach
vs
Borussia Dortmund

Se kampen mellom Borussia Mönchengladbach og Borussia Dortmund med live stream

Vi er klar for nok en helg med Braut-moro, etter at det forrige helg ble et noe skuffende innhopp med null mål, når Dortmund vant 1-0 hjemme mot Freiburg.

Men til tross for at det subjektivt ble en liten skuffelse for oss nordmenn, ble det tre viktige poeng for Dortmund, som sørger for at de fortsatt for alvor er med i kampen om tittelen i Bundesliga denne sesongen.

Men lørdagens bortekamp mot Borussia Mönchengladbach er en av de viktigste kampene på lenge. Mönchengladbach er også med i kampen om en topp-plassering i Bundesliga, og en seier her vil gi Dortmund en kjempefordel i kampen om en av de øverste plassene på tabellen. En klassisk seks-poengs-kamp.

Vi forventer at Erling Braut Haaland er tilbake i startoppstillingen igjen, og vi håper vi får se flere mål fra superstjernen. Så langt har han ni scoringer på syv opptredener, det kun fire av dem er fra start. Han ble i tillegg kåret til Dortmunds beste spiller i februar, for andre måned på rad.

For øyeblikket ligger Dortmund på en tredjeplass på tabellen med 48 poeng, noe som er fire mindre enn ligaleder Bayern München og to mer enn Morussia Mönchengladbach på femteplass.

Hvem vinner av Borussia Mönchengladbach og Borussia Dortmund?

Dette kommer til å bli tight. Det er to klubber som begge er i relativt god form, mens som har tapt litt poeng de siste kampene.

Dortmund har tapt én av de siste seks. Det har Mönchengladbach også, i tillegg til to uavgjorte kamper.

Derfor føler vi at Dortmund har de beste kortene på hånden, og kommer til å sørge for å sikre seg eb fordel i kampen om en topp-tre plassering.

Vi tror det ender 2-3.

Se opp for:

Marcus Thuram hos Borussia Mönchengladbach og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser