Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Werder Bremen

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Werder Bremen med live stream

Det gikk dessverre ikke veien i midtuken for Borussia Dortmund, 1-2 hjemme for Manchester City betyr 2-4 sammenlagt, og exit i kvartfinalene.

Nå starter den virkelig harde jobben denne sesongen, prøve å sikre seg topp fire, og dermed Champions League-spill også neste sesong.

Werder Bremen kommer på besøk på Signal Iduna Park søndag, i en kamp som må vinnes. For med kun seks runder igjen, inkludert denne, er Dortmund hele syv poeng bak fjerdeplasserte Eintracht Frankfurt på sin femteplass.

Og Frankfurt er i god form, og blir ekstremt vanskelig å ta igjen, kanskje må Dortmund faktisk vinne alle de resterende seks ligakampene for å ha sjans til å ta dem igjen.

Det betyr at det er stor sannsynlighet for at det "bare" blir Europa League kommende sesong. Det spørs om det er godt nok for Haaland, så det betyr nok en betydelig økt sjanse for at nordmannen blir solgt fra klubben allerede i sommer.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Werder Bremen?

Det er nok hjemmelaget som er favoritter her, men vi stoler ikke helt på Dortmund om dagen, og Werder Bremen skal stadig ta et par poeng for å sikre plassen i Bundesliga også neste sesong.

De har syv poeng ned til direkte nedrykk, og en seier her vil trolig sørge for at det bare er teoretisk mulig for dem å rykke ned. DEt bør være god motivasjon.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Jude Bellingham hos Borussia Dortmund og Niclas Füllkrug hos Werder Bremen.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser