Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Union Berlin

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Union Berlin med live stream

Denne uken er dedikert til ligafotball over hele Europa, og Tyskland er intet unntak. Erling Braut Haaland og hans Borussia Dortmund fik ken solid opptur i helgen, og har tenkt å fortsette med tre poeng hjemme mot Julian Ryerson og hans Union Berlin onsdag kveld.

Det er fire poeng opp til Eintracht Frankfurt på fjerdeplass for Borussia Dortmund, så tre poeng her, med fire kamper igjen å spille etter denne, er helt essensielt for spill i Champions League neste sesong.

Men både Eintracht Frankfurt og Wolfsburg, som er ett poeng foran førstnevnte, har tapt henholdsvis én og to kamper på rad, mend Dortmund nå har to seire på rad.

Så ingenting er avgjort her enda, det er helt sikkert. Og spørsmålet om det blir Champions League eller ikke er ganske viktig iforhold til om Haaland blir i klubben ett år mer eller ikke.

Union Berlin har hatt en OK andresesong i Bundesliga, og befinner seg på en sterk åttendeplass, bare seks poeng bak Dortmund. Så dette er ingen enkel kamp for hjemmelaget.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Union Berlin?

Som sagt, Dortmund er favoritter, men det blir ikke en walkover, formen har vært ustabil siden nyttår, og det går ikke ann å stole på at dette mannskapet er konsentrert nok i kamper som dette.

Union Berlin er en slu motstander, og har tatt med seg tre poeng fra flere større klubber denne sesongen. Men vi tror på en knapp hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund og Max Kruse hos Union Berlin.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser