Borussia Dortmund
vs
Union Berlin

Se kampen mellom Borussia Dortmund og Union Berlin med live stream

Får Erling Braut Haaland sin første kamp fra start for Borussia Dortmund i helgen?

Det er klart for nok en hjemmekamp for Borussia Dortmund i jakten på toppen av Bundesliga-tabellen. Gultrøyene er i god form, og etter Erling Braut Haalands ankomst har antall mål skutt i været.

Ikke så rart når nordmannen alene har stått for fem mål på sine første 58 spilleminutter for klubben, fordelt på to innhopp i sine to første kamper.

Derfor er det forventet at han starter i dette oppgjøret, da en seier hjemme mot Union Berlin er svært viktig for å henge med i kampen om å vinne Bundesliga denne sesongen.

Etter 19 spilte kamper, over halvveis, er Dortmund plassert på en fjerdeplass på tabellen med 36 poeng. Det er to mindre enn Borussia Mönchengladbach, tre mindre enn erkerivalene Bayern München og fire mindre enn ligaleder RB Leipzig. Bayer Leverkusen følger to poeng bak på femteplass.

Det er med andre ord svært jevnt i toppen av Bundesliga, og det er fortsatt gode muligheter for at Haaland kan skyte Dortmund for alvor inn i gullkampen i Bundesliga.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Union Berlin?

Dette bør være et enkelt steg mot Bundesliga-toppen for Borussia Dortmund. Skal man enda ha sjans på å ta gullet skal kamper rsom dette vinnes.

Og det tror vi de gjør. Med Haaland fra start kan det bli meget tøft for gjestene, som har et av ligaens absolutt beste offensive lag å bryne seg på. Og ikke minste, Europas heteste spiss for øyeblikket.

Vi tror det ender 4-0.

Se opp for.

Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund og Sebastian Andersson hos Union Berlin.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser