Borussia Dortmund
vs
Schalke 04

Se Bundesliga-derbyet mellom Borussia Dortmund og Schalke 04 med live stream

Det er klart for et av de største oppgjørene i returen av tysk fotball lørdag, når Erling Braut Haaland og co tar imot Schalke foran et tomt Signal Iduna Park.

Det er en skuffet Borussia Dortmund-gjeng som tar imot byrivalene lørdag, etter at de ved en skuffende prestasjon ble slått ut av Champions League med 0-2 borte mot PSG i mars. Men vi tror krisen har gjort dem godt.

Haaland og co ledet 2-1 etter det første oppgjøret på hjemmebane, og hadde dermed en god mulighet for avansement før returoppgjøret. Men man fikk aldri ballen i mål, og når vertene selv scoret to ble det med 16-delsfinale for denne gang.

Men i Bundesliga er det enda håp for å sikre tittelen. Etter 25 serierunder ligger Dortmund på en andreplass p åtabellen, fire poeng bak serieleder Bayern München, og henholdsvis ett og to poeng foran RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach.

For Schalke 04 sin del er man også med i kampen om en topplassering i Bundesliga, selv om det neppe blir seriemesterskap denne sesongen. Med 37 peng befinner man seg så langt på en sjetteplass på tabellen, hele ti poeng bak femteplasserte Bayer Leverkusen.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Schalke 04?

Dette er en kamp som ofte har en ekstra dimensjon, men den dimensjonen er fraværende i dette oppgjrøet, da kampen på grunn av virusutbruddet kommer til å bli spilt foran tomme tribuner.

Men til tross for det blir det ert svært spennende oppgjør, der Dortmund er nødt til å vinne for å holde tritt med Bayern München, og Schalke trenger tre poeng for å holde sine konkurrenter bak seg på tabellen på trygg avstand.

Vi tror uansett at Dortmund er revansjesugne etter tapet for PSG, og at de sørger for å fortsatt henge med i kampen om Bundelsiga-tittelen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Jaden Sancho hos Dortmund og Guido Burgstaller hos Schalke 04.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser