Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
RasenBallsport Leipzig

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og RB Leipzig med live stream

Det er klart for en norsk stjerneduell i Bundesliga denne helgen, når Erling Braut Haalands BOrussia Dortmund tar imot Alexander Sørloths RB Leipzig til toppkamp på Signal Iduna Park.

Det er en viktig kamp for begge lag, men spesielt for hjemmelaget, som fortsatt behøver en god del poeng og hjelp for å klare å sikre den viktige fjerdeplassen, som gir Champions League-spill også nest år.

Før denne runden sparkes i gang, og med tre ligakamper igjen å spille, er Dortmund plassert på femteplass på tabellen, ett poeng bak Eintracht Frankfurt på plassen ovenfor.

Bayer Leverkusen er på plassen bak, med fem mindre poeng, mens Wolfsburg befinner seg på tredjeplass med ett poeng mer enn Eintracht.

RB Leipzig er hele syv poeng foran Wolfsburg igjen, og er dermed sikret Champions League neste sesong.

Sørloth og co har syv poeng opp til Bayern, men med tre kamper igjen skal de regjerende mesterne gå på en gigantisk smell om ikke ligagullet nok en gang havner i Munchen,

Hvem vinner av Dortmund og Leipzig?

Denne kampen blir faktisk ekstremt tett, og det er nærmest umulig å kåre en vinner. Det er to jevngode lag, men det er faktisk hjemmelaget som har vist den beste formen de siste ukene.

De står med fire seire på rad i ligaen, og er godt i gang med et imponerende comeback, og sikre Champions League, som lenge så ut til å glippe. Leipzig har kun vunnet tre av sine siste seks. Jeg tror hjemmelaget vinner.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Dormtund og Alexander Sørloth hos Leipzig.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser