Borussia Dortmund
vs
RasenBallsport Leipzig

Se kampen mellom Borussia Dortmund og RB Leipzig med live stream

Se kampen mellom Borussia Dortmund og RB Leipzig med live stream

Det er en hard uke for Borussia Dortmund, som bare to dager etter at de møter RB Leipzig på hjemmebane, igjen skal spille BUndesliga kamp, borte mot Hoffenheim.

Men kampen mot Leipzig er aboslutt den viktigste. Dortmund trenger å ta innpå Leipzig i kampen om ligagullet i Bundesliga. For øyeblikket er man fire poeng bak, og et tap på hjemmebane vil med andre ord betyr at det blir syv poeng opp til ligaleder Leipzig.

Kun to poeng foran Dortmund finner vi Mönchengladbach, og ett og to poeng bak igjen på tabellen finner vi Schalke og Bayern München,

Bundesliga er med andre ord mer spennende enn på mange, mange år, og de to storklubbene Borussia Dortmund og Bayern München har virkelig fått kamp i tittelkampen.

Leipzig kommer nok til å gi dem kamp helt til mållinjen, mens det er noe usikkert om den tidligere storheten Borussia Mönchengladbach kommer til å gjøre det samme.

Haaland sin neste klubb?

De siste ukene har det versert rykter om at både Dortmund og Leipzig er interessert i å hente Norges nyeste stjerne, Erling Braut Haaland.

19-åringen skal visstnok ha vært på besøk i begge klubbene forrige uke, så det er godt mulig at det er spissens fremtidige arbeidsgiver vi ser på en av banehalvdelene i dette oppgjøret.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Leipzig?

Dette kommer til å bli tight. Og det er to lag i meget god form om dagen som møtes, dog er Leipzig i enda bedre form enn hjemmelaget.

Med hele seks seire på rad har Leipzig føket rett opp til topps på Bundesliga-tabellen og er nå en av favorittene til å ta ligatittelen denne sesongen.

Men vi tror Dortmund setter en stopper for de røde og hvite, og med hjelp av den gule veggen på Signdal Iduna Park tar tre svært viktige poeng her.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for.

Jadon Sancho er Boussia Dortmunds fremste målpoengsgarantist med totalt 16 målpoeng så langt.

Timo Werner har scoret hele 16 ligamål for RB Leipzig denne sesongen.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Så lenge du har en aktiv konto hos Unibet kan du se alle kampene fra Bundesliga helt gratis.

Og med konto hos Unibet har du tilgang til flere titalls ligaer og tusenvis av kamper gjennom hele sesongen. Blant annet Eredivisie, La Liga, Serie A og Ligue 1.

Du kan lese mer om hvordan du streamer live hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser