Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Mainz 05

Se Bundesliga-kampen mellom BOrussia Dortmund og Mainz 05 med live stream

Det nærmer seg slutten av sesongen 2019/20 i Bundesliga, og perioden etter korona-pausen har gått overraskende bra i den øverste tyske ligaen.

Vi er i gang med den tredje siste lgiarunden, og i kveld venter det fem kamper, blant annet Erling Braut Haaland og Borussia Dortmunds møte med Mainz 05 på hjemmebane.

Nordmannen var tilbake i helgen etter å ha tilbrakt et par uker på sidelinjen med skade, ble ble likesågodt matchvinner på overtid i møtet morte mot Fortuna Dusseldorf.

Dermed har Borussia Dortmund andreplassen i ligaen i sin hule hånd, og en seier i dette oppgjøret kan sikre den plassen, om RB Leizpig går på poengtap i sitt hjemmemøte med Fortuna Dusseldorf.

Med det målet er nordmannen oppe i 11 mål denne våren, og han er dermed bare slått av Robert Lewandowski i antall mål etter nyttår i Bundesliga.

19-åringen er i tillegg, ikke overraskende, nominert til "golden boy" i 2020, det er FIFA sin egen kåring av det største talentet i verden under 20 år.

For Mainz sin del er dette også en uhyre viktig kamp. Med 31 poeng er klubben på den nederste trygge plassen, og det er kun tre poeng ned til Fortuna og Bremen på kvalik og nedrykk.

Klubben er med andre ord i stor fare for å rykke ned om e taper dette. En seier vil sørge for at de er i en mye bedre posisjon før de to siste seriekampene.

Hvem vinner av Dortmund og Mainz?

Men det er selvsagt Dortmund som er de store favorittene her, og vi forventer ikke noe annet enn en hjemmeseier.

Bayern sikret ligatittelen i går, men det er enda mye å spille for, for Dortmund. De har vært det klart nest beste laget denne sesongen, og en tredje eller fjerdeplass vil være svært skuffende for Favre sitt mannskap.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund og Robin Quaison hos Mainz 05.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga så anbefaler vi at du besøker Unibet. Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga. 2. Bundesliga og DFB-Pokal på sine nettsider og sin app.

Alt du trenger er en aktiv konto hos Unibet, som betyr at du enten har penger på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et spill de siste 24 timene.

Du kan lese mer om hovrdan du streamer fotball med Unibet nedenfor eller ovenfor denne artikkelen

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser