Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Hoffenheim

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Hoffenheim med live stream

Bundesliga ruller videre, og den tredje runden startes allerede fredag, når Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund tar imot Hoffenheim på hjemmebane.

Det ble et surt 1-2-tap for Freiburg forrige helg, og Dortmund har dermed kun tre poeng etter de første to kampene, noe som ikke er godt nok om de skal kjempe om Bundesliga-tittelen denne sesongen.

Haaland gikk målløs av banen forrige helg, og har litt press på seg igjen i dette oppgjøret. Det selv om han var helt overlegen med fem målpoeng i den første ligakampen denne sesongen.

Men det er enda lenge igjen av sesongen, og Haaland er sammen med Lewandowski favoritt til å sikre seg toppscorer-tittelen denne sesongen.

Hoffenheim er langt fra det beste laget i serien, og Dortmund skal i teorien ha få problemer med å slå dem på hjemmebane.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Hoffenheim?

Dortmund er såklart store favoritter i dette oppgjøret, og det er lite trolig at Hoffenheim vil få med seg mye fra dette oppgjøret.

Skal være solide på hjemmebane, og skal vinne kamper som dette om de skal ha sjanse på seriegullet denne sesongen, jeg tror det blir en komfortabel hjemmeseier.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Dortmund og Mu'nas Dabbur hos Hoffenheim.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser