Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Hoffenheim

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Hoffenheim med live stream

Det er klart for den siste runden for sesongen i Bundesliga, og Erling Braut Haaland og hans BOrussia Dortmund tar imot Hoffeheim hjemme på Singal Iduna Park.

Borussia Dortmund har sikret andreplassen i ligaen før denne runden, og dette er dermed bare en sjarmøretappe før laget tar en velfortjent ferie. En ferie som trolig ikke blir stort lenger enn en liten måned, på grunn av korona.

Men Bundesliga er den største ligaen som er ferdig før månedsskifter juni/juli, og det må sies å være en enorm suksess for det tyske fotballforbundet.

De er ferdig med ligaen hele én måned for de andre store ligaene kan forvente å være det samme. Spesielt Premier League og Serie A er langt bak skjema.

Vi forventer en Erling Braut Haaland fra start i dette oppgjøret, og med to scoringer kan han faktisk komme seg inn på topp-fem over toppscorere i denne sesongen i Bundesliga, til tross for at han kun har spilt for klubben siden januar.

Hoffenheim har en god del mer å spille for enn vertene, og er for øyeblikket plassert på syvendeplass, men kan klatre opp forbi Wolfsburg med poeng. Wolfsburg har for øyeblikket samme poengsum men bedre målforskjell enn Hoffenheim.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Hoffenheim?

Til tross for at de ikke har noe å spille for så tror vi faktisk at Borussia Dortmund vinner dette, og vi tror Haaland får en fantastisk sesongavslutning, med minst ett mål.

Hoffenheim kan fortsatt sikre seg en plass i Europa, til tross for sin syvendeplass, så det er ikke krise om de ikke vinner, ingen lag kan gå forbi dem på tabellen.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Jaden Sancho hos Borussia Dortmund og Munas Dabbur hos Hoffenheim.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga så anbefaler vi at du besøker Unibet. Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga. 2. Bundesliga og DFB-Pokal på sine nettsider og sin app.

Alt du trenger er en aktiv konto hos Unibet, som betyr at du enten har penger på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et spill de siste 24 timene.

Du kan lese mer om hovrdan du streamer fotball med Unibet nedenfor eller ovenfor denne artikkelen

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser