Borussia Dortmund
vs
Hoffenheim

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Hoffenheim med live stream

Helgens Bundesliga-runde byr på veldig mange spennende kamper, og en av de mest interessante finner vi på Signal Iduna Park der Borussia Dortmund tar imot Hoffenheim.

De to bestevennene Jadon Sancho (Dortmund) og Reiss Nelson (Hoffenheim) kan møtes for første gang som profesjonelle fotballspillere, men Dortmunds Marco Reus er veldig usikker grunnet skade.

Borussia Dortmund er ligaledere, og kan se ut til å ta sin første Bundesliga-tittel siden 2011/12-sesongen. Bayern Munchen har vært suverene siden, og er laget som er den største trusselen for Dortmund med tanke på ligatittelen.

Hoffenheim har en sesong helt på det jevne, etter å ha overbevist i flere sesonger nå. Nagelsmann befinner seg på en åttendeplass, men er for alvor med i kampen om plassene som gir Europacup-spill neste sesong.

Danske Thomas Delaney er suspendert for vertene sin del, i tillegg til at Akanji er ute med en hofteskade. For Hoffenheim sin del er Rupp og Ribeiro utilgjengelige.

Hvordan ender Borussia Dortmund - Hoffenheim?

Hjemmelaget er klare favoritter i dette oppgjøret, og vi kan ikke se hvordan Hoffenheim skal få med seg noe som helst lørdag ettermiddag. Lucien Favres menn kan ta et nytt stort steg mot ligatittelen, og den muligheten griper de.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for

Jadon Sancho hos Dortmund og Joelinton hos Hoffenheim.

Hvordan ser du Borussia Dortmund mot Hoffenheim?

Unibet streamer Bundesliga i Norge og kampen kommer til å være tilgjengelig hos dem til alle deres kunder.

Du kan lese mer om hvordan du får tilgang til kampen nedenfor.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser