Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Hertha Berlin

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Hertha Berlin med live stream

Helgens Bundesliga-rundes hovedkamp er oppgjøret mellom Erling Braut Haalands Borussia Dortmund og Rune Allmenning Jarstein og Per Cijlan Skjelbred sitt Hertha Berlin, på Signal Iduna Park.

BOrussia Dortmund har fortsatt et lite håp om å kunne ta igjen Bayern München, og sikre seg sin første Bundesliga-tittel siden 2012. Mens Hertha Berlin fortsatt har muligheten til å klatre opp på sjetteplass, og dermed ta en plass i neste sesongs Europa League.

Med fem serierunder igjen å spille befinner Borussia Dortmund seg på andreplass med 60 poeng, syv mindre enn ligaleder Bayern München.

Men kun to poeng bak på tabellen finner vi RB Leipzig, og to poeng bak der igjen både Borussia Monchengladbach og Bayer Leverkusen. Dermed kan Champions League-plassen fortsatt ryke for Dortmund, om de skulle gå på noen smeller nå på tampen av sesongen.

For Hertha Berlin sin del er 38 poeng nok til en foreløpig niendeplass. Men det er kun fire poeng opp til Wolfsburg på sjetteplass, og en seier her vil dermed sørge for at man fortsatt kan få en plass i Europa neste sesong.

Det er elleve poeng ned til Fortuna Dusseldorf på kvalifiseringsplassen, så poeng i dette oppgjøret vil dermed også sikre plassen i Bundesliga neste sesong.

Erling Braut Haaland sto over forrige ligakamp fordi han slet med et vondt kne, men er forventet tilbake til dette oppgjøret. Rune Jarstein og Per Skjelbred er også forventet å starte for Hertha, dermed har vi tre nordenn på banen når dommeren blåser igang kampen.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Hertha Berlin?

Hertha er i meget god form etter at de byttet trener tidligere i vår, og står med skes kamper uten tap, der tre av dem har endt med seier.

Men Dortmund har kun tapt mot Bayern etter nyttår, og står med seiere i samtlige andre ligakamper i 2020. Dermed tror vi dette kommer til å ende med hjemmeseier.

Vi tror det ender 3-2.

Se opp for:

Jaden Sancho hos Borussia Dortmund og Salomon Kalou hos Hertha Berlin.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Bundesliga så er Unibet det beste alternativet på nett. De sender alt av fotball fra Bundesliga, 2. BUndesliga og DFB-pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem. En konto er aktiv om du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du streamer denne kampen gratis hos Unibet nedenfor eller ovenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser