Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Greuther Furth

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Greuther Furth med live stream

Etter at Champions League ble avgjort denne uken er det tilbake til siste innspurt med Bundesliga-fotball før vinterferien er i gang i Tyskland.

Det er tre kamper igjen av den øverste tyske ligaen før det venter en pause over jul på omtrent to uker, for allerede den tredje januar er man igang igjen, da vinterpausen er kortere enn normalt, på grunn av den sene oppstarten i høst.

Erling Braut Haaland er trolig ikke tilbake for Dortmund før over jul, og vår nye norske gigastjerne kan dermed få en rolig jul til å bli frisk igjen for alle de viktige kampene som venter på nyåret.

Greuther Furth har hatt en god start på sesongen, og ligger på en åttendeplass på Bundesliga-tabellen etter at 10 kamper er spilt. 14 poeng er bare fem mindre enn det Dortmund har rasket med seg på samme antall kamper.

Det holder til en fjerdeplass så langt, fire poeng bak ligaleder Bayern Munchen, og tre mindre enn Bayer Leverkusen på andreplass.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Greuther Furth?

Dortmund er sevlsagt ganske klare favoritter her, selv uten lagets store stjerne på topp, Erling Braut Haaland.

Men Greuther Furth har vist at de kanskje skal klare å holde seg unna nedrykksstrid denne sesongen, og at de kommer til å ta en god del flere poeng enn det de gjorde sisst sesong.

Derfor kan de raskt skape problemer for Dortmund i dette oppgjøret, selv om vi tror hjemmelaget stikker av med alle tre poengene til sist.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Mario Götze hos Dortmund og Sasa Kalajdzic hos Greuther Furth.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser