Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Freiburg

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Freiburg med live stream

Vi er klare for den tredje serierunden i den nye sesongen av Bundesliga, og Erling Braut Haaland skal opp mot en overkommelig motstander på hjemmebane, nemlig Freiburg.

Dortmund spilte kamp på onsdag, da det ble et knepent 2-3-tap mot Bayern Munchen på bortebane i den tyske supercupen. Vår norske stjerne bidro sterkt til å snu kampen fra 0-2 til 2-2 med målgivende og mål, men ble byttet ut før Bayern satt inn nådestøtet.

Dermed har nordmannen fortsatt sin fantastiske form, og det ser ikke ut til at det noen gang kommer til å stoppe for supertalentet.

Han er den dyreste 20-åringen i fotballverdenen nå, og navnet hans er på hele fotball-Europas lepper. Fortsetter han slik kan han trolig bli solgt for et milliardbeløp de neste årene.

Det ble tap i den forrige Bundelsiga-kampen for Borussia Dortmund, noe som var svært skuffende. Heldigvis tapte også Bayern Munchen, og kampen om ligagullet kommer til å være helt åpent til langt ut i neste vår.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Freiburg?

Dortmund er selvsagt store favoritter her. De skal bare vinne slike kamper som dette om de skal ha muligheten til å vinne tittelen i Bundesliga denne sesongen.

Freiburg er ikke en super enkel motstander, men skal få store problemer på Signal Iduna Park, mot Dortmunds stjernegalleri av ungge supertalenter.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Dortmund og Nils Petersen hos Freiburg.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra tyske Bundesliga så er det mange gode alternativ for deg. Det beste er trolig Unibet, der du kan live streame kampen gratis via deres nettsider om du har en aktiv konto hos dem.

Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga, i tillegg til andre store ligaer som Serie A, La Liga, Ligue 1 og Eeredivisie.

Du kan lese mer om hvordan du registrerer deg og ser fotball via live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser