Borussia Dortmund
vs
Freiburg

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Freiburg med live stream

Det er helg igjen, og nok en gang forbereder vi oss på Braut-show. Denne helgen er det hjemmekamp mot Freiburg på menyen for Borussia Dortmund, og det er vanskelig å ikke forvente nok en nettkjenning eller to fra vår nye gulldegge.

Dortmund har ikke spilt fotball i midtuken, og returnerer dermed til sin egen hjemmebane godt uthvilt og klar for å ta tre svært vitkige poeng i kampen om Bundesliga-tittelen.

Sist helg ble det en komfortabel 2-0-seier borte mot Werder Bremen, der Haaland scoret kampens andre mål. Det var nordmannens niende på seks Bundesliga-kamper.

Freiburg tapte 0-2 hjemme for Uwe Röslers Fortuna Dusseldorf forrige helg, og befinner seg med det på niendeplass med 33 poeng etter 23 serierunder.

Det er 18 poeng opp til Dortmund på tredjeplass, som igjen har fire poeng opp til Bundesliga-leder Bayern München. Mellom dem finner vi RB Leipzig, med tre poeng mer enn Dortmund.

Dermed er man virkelig med i kampen om å sikre seg Bundesliga-tittelen denne sesongen, for første gang på åtte år. Med Haaland på topp har man nå en tropp som virkelig kan utfordre Leipzig, og ikke minst Bayern Munchen.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Freiburg?

Her er Dortmund storfavoritter. Man har vunnet de tre siste hjemmekampene med fire måls margin eller mer, og vi tror det kan bli like stygt her.

Freiburg er i dårlig form, og har kun vunnet én av sine fem siste ligakamper i Bundesligaen. Derfor har vi stor tro på Haaland og co her.

Vi tror det ender 4-1.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund og Nils Petersen hos Freiburg.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser