Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Eintracht Frankfurt

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt med live stream

Etter en landslagspause som har vart uendelig lenge, er det endelig klart for klubbfotball igjen, og ikke minst Bundesliga, der det er virkelig interessant i toppen av tabellen.

Og for noen kamper vi får denne lørdagen, ligaleder Bayern møter ligatoer Leipzig på bortebane, mens Dortmund tar imot Eintracht i det som er en svært viktig kamp med tanke på Champions League-plassene på tabellen.

Dortmund er plassert på femteplass før dette oppgjøret, 43 poeng er fire mindre enn nettopp Eintracht Frankfurt på fjerdeplass, og en seier vil med andre ord føre Haaland og co helt opp i ryggen på laget fra finanshovestaden i Tyskland.

En svært viktig kamp for Dortmund med andre ord, og med bare syv kamper igjen av sesongen etter dette oppgjøret, kan et tap nærmest sørge for at man er ute av kampen om Champions League neste sesong.

Haaland starter trolig oppgjøret, til tross for tre starter for Norge i landslagspausen. Han spilte, heldigvis for Dortmund, ikke samtlige 370 minutter for Norge.

Hvem vinner av Dortmund og Frankfurt?

Denne er vanskelig. Det er to lag i omtrent like god form, med ett tap hver på de siste seks serierundene, og tre seire hver også på like mange kamper.

Dortmund er hjemme, og har presset på seg før dette oppgjøret. Har vist bedre form i det siste enn de gjorde i vinter. Frankfurt sin form er litt svakere enn i vinter. Vi går for hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for.

Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund og André Silva hos Frankfurt.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser