Borussia Dortmund
vs
Eintracht Frankfurt

Se kampen mellom Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt med live stream

Se kampen mellom Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt med live stream

Allerede fredag er det klart for nye Borussia Dortmund-kamp, og nok en mulighet for å se Erling Braut Haaland banke inn mål for sin nye klubb.

Forrige helg endte målløst for nordmannen, så nå er forventningene enda høyere for at han skal åpne målkontoen igjen. Han har åtte mål på fem kamper så langt, men kun én av de fem kampene har vært en full kamp.

Det endte ikke bare målløst for Braut Haaland sist helg, det endte også med et svært skuffende tap borte mot Bayer Leverkusen.

Dortmund ledet store deler av kampen 2-1, men måtte til slutt se seg slått hele 3-4 etter en vanvittig snuoperasjon av vertene i slutten av kampen. Dermed falt Dortmund noe av i tetkampen, selv om det fortsatt bare er fire poeng opp til ligaleder Bayern München.

Men det er litt av en utfordring som venter fredag. Eintracht Frankfurt har hatt en noe skuffende sesong så langt, og har ikke vært på samme nivå som den fantastiske sesongen i fjor.

Det kan se ut til å ha snudd. Med 5-0 over Mainz forrige helg viste Frankfurt seg virkelig fra sin beste side, og spilte noe av det flotteste vi har sett av fotball så langt denne sesongen i Bundesliga.

Og mot et Dortmund-forsvar som ser alt annet enn tett ut for tiden kan det bli stygt. En ting er sikkert, det er enorme muligheter for at det blir svært målrikt på Signal Iduna Park fredag kveld.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt?

Dette er en svært vanskelig kamp å tippe utfallet i. Borussia Dortmund sin form er svært varierende, mens Eintracht Frankfurt kommer med masser av selvtillit fra 5-0-seieren forrige uke.

Men vi tror Borussia Dortmund fikser dette foran den gule veggen på hjemmebane. Det betyr at Dortmund fortsatt for alvor er med i kampen om ligatittelen.

Vi tror det ender 3-2.

Se opp for:

Jaden Sancho hos Borussia Dortmund og Filip Kostic Eintracht Frankfurt.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser