Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Borussia Monchengladbach

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach med live stream

Vi er godt ut i september, og de store ligaene starter én etter én i helgene denne måneden. Denne helgen er det Bundesliga sin tur, og vi får noen skikkelig artige oppgjør allerede i første spillerunde.

På Signal Iduna Park i Dortmund skal Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund ta imot Borussia Monchengladbach, i det som absolutt blir en kamp om de tre poengene.

Vi froventer selvsagt at vår store norske stjerne Erling Braut Haaland starter oppgjøret, og det er nærmest slik at vi også forventer mål fra 20-åringen.

Og han har flere andre unge stjerner med seg på topp for de gulkledde, som Jaden Sancho og Jude Bellingham. Sistnevnte ble tidenes yngste målscorer for klubben da han scoret i sin debut mot Duisburg i den tyske cupen mandag. Dortmund vant det oppgjøret hele 5-0 på bortebane.

Gladbach spilte sin cupkamp lørdag, da de knuste Obernauland hele 8-0 på bortebane.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach?

Vi ser selvsagt på Borussia Dortmund som favoritter her, men vi skal ikke glemme at Borussia Monchengladbach gjorde det godt sist sesong, og sikret seg en plass i Champions Leagues gruppespill denne sesongen via sin fjerdeplass, kun fire poeng bak Borussia Dortmund på andreplass.

Derfor tror vi dette blir mye mer tett enn det som kanskje mange andre tror. Det er en tøff motstander, og Haaland og co skal være på sitt absolutt beste om de skal sikre seg alle tre poengene.

Men det tror vi det ender med hjemmeseier, men en tight en.

Vi tror de vinner 2-1.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Dortmund og Marcus Thuram hos Gladbach.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra tyske Bundesliga så er det mange gode alternativ for deg. Det beste er trolig Unibet, der du kan live streame kampen gratis via deres nettsider om du har en aktiv konto hos dem.

Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga, i tillegg til andre store ligaer som Serie A, La Liga, Ligue 1 og Eeredivisie.

Du kan lese mer om hvordan du registrerer deg og ser fotball via live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser