Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Bayern München

Se Bundesliga-toppkampen mellom Borussia Dortmund og Bayern München med live stream

Det er duket for en meget god fotballhelg denne helgen, med flere toppoppgjør fra rundt om i Europa. Men den trolig gøyeste kampen, i min mening hvertfall, er oppgjøret mellom Borussia Dortmund og Bayern Munchen på Signal Iduna Park.

Det er et oppgjør mellom nummer to og nummer én på Bundesliga-tabellen, og trolig et svært viktig oppgjør for begge lag når det kommer til kampen om Bundelsiga-tittelen denne sesongen.

Men kampen er selvfølgelig mest interessant for oss nordmenn fordi en av de absolutt største stjernene i både kampen, ligaen, og verden, er norsk.

Erling Braut Haaland var tilbake fra langtidsskaden forrige helg, og noterte seg for et mål bare ti minutt etter at han ble byttet inn mot Wolfsburg.

Og det er forventet at han starter denne kampen, og blir et viktig våpen mot Bayern Munchen, som også stiller med sin største stjerne, Robert Lewandowski.

Og med ett poeng mer enn Borussia Dortmund kan Bayern Munchen virkelig ta et steg mot å sikre seg tittelen, igjen, om de vinner dette oppgjøret. Mens Dortmund kan sørge for at de for alvor er med i tittelkampen om de skulle vinne.

Hvem vinner av Borrusia Dortmund og Bayern Munchen?

Denne blir tett. Det er kanskje gjestene som er små favoritter, men jeg har litt troen på Borussia Dortmund i dette oppgjøret. De bør vinne, og har større intensiver for å gjøre så.

Og med en sulten Erling Braut Haaland tilbake fra start så skal Bayern Munchen være på sitt best efor å stoppe han. Jeg tror på hjemmeseier.

Jeg tror det ender 2-1.

se opp for:

Ering Braut Haaland hos Borussia Dortmund og Robert Lewandowski hos Bayern Munchen.

TV og live stream

Er du interessert i å se denne kampen fra Bundesliga med live stream? Da har vi gode nyheter til deg. Unibet sender nemlig alle kamper fra Bundesliga til sine aktive norske kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball og andre sporter online med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser