Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Bayern München

Se Bundesliga-kampen mellom Borussia Dortmund og Bayern München med live stream

Bundesliga-rundene kommer tett som haggel nå for tiden, og bare tre dager etter at både Borussia Dortmund og Bayern Munchen sikret seg tre poeng i helgen skal nummer to og én på tabellen møtes til toppkamp.

Kampen spilles i Dortmund, men selvsagt er det fortsatt ikke tilskuere på tribunen, og det som skulle vært årets kamp blir ikke helt så stor som den kunne ha blitt.

Med Dortmunds 2-0-seier borte mot Wolfsburg, og Bayern Münchens 5-2-seier hjemme mot Eintracht Frankfurt på lørdag, er det fire poeng som skiller de to lagene på Bundesliga-tabellen.

Dermed er det duket for en klassisk sekspoengs-kamp. Vinner Dortmund er man bare ett poeng bak Bayern, og for alvor med i tittelkampen fortsatt. Vinner Bayern er det plutselig syv poeng, og bare seks ligakamper igjen å spille.

Men uansett hovrdan det ender blir dette et svært spennende oppgjør å følge, ikke minst med norske øyne. Dette er første gang vi får se Haaland mot Tysklands beste lag, og i en spiss-duell mot den ene spissen som for tiden er bedre enn han i ligaen, nemlig Robert Lewandowski.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Bayern München?

Vanskelig å si. Dortmund kan ikke utnytte den vanlige hjemmebanefordelen fullt ut, men har fortsatt en liten fordel av å spille på eget gress.

Bayern München har sett ekstremt pigge ut etter nyttår, og har fortsatt i samme spor etter korona-pausen. I likhet med Dortmund har de vunnet begge ligakampene så langt, men har sett enda bedre ut, og er favoritter her. Vi derimot, klarer ikke å skille lagene, og ser for oss et målrikt uavgjortresultat.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund og Robert Lewandowski hos Bayern Munchen.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser